BejelentésGyöngyöző

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Kedves Érdeklődő,

A nevem Szalai Alíz. Foglalkozásomat tekintve manager asszisztens, és bérszámfejtő vagyok. Mindig is kreatív ember voltam, és vagyok jelenleg is, egyszerűen imádok alkotni, legyen az bármi. Sokféle technikába belekóstoltam már eddigi életemben. Már gyerekkoromban is kötöttem, horgoltam, hímeztem. Amikor az első gyermekem született, akkor tanultam meg varrógéppel varrni, amit akkor nagyon jól tudtam kamatoztatni. Aztán később a gipszkiöntés volt a kedvenc, később a decoupage, azaz a szalvéta technika. Nagyon sok családtagomat örvendeztettem meg különféle ajándékokkal, amiket saját kezemmel csináltam. De imádok még főzni, sütni és fényképezni is (utóbbit, több-kevesebb sikerrel). Érdekel a rajzolás, és festés is, amit szintén kipróbáltam, és ha időm engedi szívesen űzök is.

A gyöngyfűzéssel egy rokon kislány által kerültem kapcsolatba először. Nagyon szép láncokat fűzött magának, és ez adta az ihletet, hogy nekem is meg kéne próbálni, hiszen nagyon szeretem az öltözékkel harmonizáló kiegészítőket, de kereskedelmi forgalomban nem mindig találok a saját ízlésemnek megfelelőt.

Ez időtájt nyílt meg a Gyöngymánia Érden, ami lehetővé tette a megfelelő anyagok beszerzését (köszönet érte Ildinek:-)). Akkor vásároltam anyagokat magamnak, meg szerszámokat is, és egy darabig lelkesen fűztem. Nem sokkal később ez a lelkesedés kis időre alább hagyott, de nem mintha a kedvem ment volna el tőle, egyszerűen, csak az életem alakult úgy, hogy nem volt rá időm gyerekek, vizsgák stb.

Néhány héttel ezelőtt kedvenc sógornőm kapott kedvet a gyöngyfűzéshez, és magával rántott engem is. Így ismét fűzögetek, vagyis fűzögetünk együtt....És nagyon élvezem.
Nem túl rég kezdtem, úgyhogy korántsem vagyok profi, de állandóan tanulok az internetről, és nálam tapasztaltabb gyöngyösöktől.

Sokszor látok valami szépet, és megcsinálom egy az egyben, de van hogy valami megihlet, de a végén teljesen más lesz, mint az eredeti volt. Szerintem pont ez a nagyszerű ebben a dologban, hogy teljesen egyéni, és nincs rá szabály, millió a lehetséges variációk száma.

Szeretnék hálás köszönetet mondani azoknak, akik segítik a hozzám hasonló kezdő gyöngyösöket oldalaikkal, de nem sorolnám fel itt mindenki nevét, mert túl hosszú lenne a lista. Majd a kedvenc oldalaim alatt megtalálhatjátok őket.

Felteszek néhány képet azokról az ékszerekről, amelyeket én készítettem. Sajnos a képek minősége nem a legjobb, mert szobai körülmények között csak nagyon profi géppel lehet minőségi képeket csinálni. De majd ha jobb idő lesz, akkor megpróbálok kint a szabadban jobb minőségű képeket kreálni.

Hát röviden ennyit magamról, mindenkinek szép napot, és jó alkotást kívánok!

Alíz


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!